Zonnepanelen in Dalfsen | Schakel dé expert in | Zwollepanelen

Zonnepanelen Dalfsen

Zonnepanelen Dalfsen

Zonnepanelen Dalfsen

Wil je zonnepanelen in Dalfsen? Met de zonnepanelen van Zwollepanelen haal je het maximale uit jouw dak! Wij zorgen ervoor dat het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen zo snel mogelijk gebeurt en binnen één dag is afgerond.

Naast zonnepanelen plaatsen en aansluiten is het ook mogelijk om mobiliteit te verduurzamen. Wil je een eigen laadstation thuis of bij je bedrijf om je elektrische auto of plug-in hybride op te laden? Naast (technisch) advies kun je bij ons terecht voor het installeren van de laadpaal. Wij leveren alleen kwaliteitsmerken laadpalen zodat je verzekerd bent van een goed en veilig laadstation bij je eigen woning of kantoor. Wij bieden vrijstaande laadzuilen, wandzuilen, ingebouwde laadpalen en fietslaadzuilen aan.

Financiering van Zwollepanelen

Wil je zonnepanelen in Dalfsen laten installeren maar vind je het een behoorlijke uitgave? Dat begrijpen wij! Er zijn een aantal opties om de zonnepanelen te financieren. Wij denken graag met je mee hierover. Wil je zonnepanelen financieren van jouw eigen geld? Een investering van zonnepanelen is te vergelijken met 6% rente op jouw spaarrekening, daarnaast heeft u na 7 jaar bijna 20 jaar gratis energie!

Wil je de zonnepanelen financieren met de hypotheek? Het is mogelijk om de zonnepanelen onder te brengen in de hypotheek. Wanneer je aangeeft dat je een hogere hypotheek wilt in verband met het aanschaffen van zonnepanelen wordt dit in de meeste gevallen geaccepteerd. Wij adviseren je dit te bespreken met jouw hypotheekadviseur.

Ook werken wij samen met Duurzame Financiering, die speciaal bedoelt is voor het financieren van zonnepanelen. Wanneer je een lening via ons afsluit bij Duurzame Financiering verdien je geld over het geleende bedrag.

Lees meer over het financieren van zonnepanelen.

Zonnepanelen Dalfsen
Zonnepanelen Dalfsen

Voordelen van zonnepanelen in Dalfsen

Het aanschaffen en installeren van zonnepanelen in Dalfsen door Zwollepanelen bied je veel voordelen. Profiteer hier ook van!

 • Persoonlijk advies geven wij graag bij je aan huis
 • Geregistreerd Solar Specialist; wij werken samen met A-merken
 • Ontzorging van A tot Z; wij regelen alles zodat je nergens naar om hoeft te kijken
 • Minimaal 20 jaar garantie
 • De BTW-teruggave regelen wij
 • Financiering is op verschillende manieren bij ons mogelijk
 • Gecertificeerde monteurs.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Dalfsen

Heb je vragen over het aanschaffen en/of installeren van zonnepanelen? Dat kunnen wij ons voorstellen. Een aantal vragen die wij veel krijgen zetten we voor je op een rijtje:

 1. Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen in Dalfsen?
  Wij kunnen het beste bepalen of het dak geschikt is als we bij jouw dak mogen komen kijken. In Nederland is ongeveer 90% van de daken geschikt voor zonnepanelen. Door vrijblijvend te kijken naar de ligging van het dak, de staat van het dak, en de locatie kunnen wij bepalen of jouw dak geschikt is.
 2. Hoe werkt een zonnepaneel?
  Het hele zonnepaneel bestaat uit ongeveer 60 zonnecellen, deze cellen zijn gemaakt van silicium. Wanneer er zonlicht op de cellen komt ontstaat er een elektrische reactie tussen 2 lagen. De gelijkstroom die wordt opgewekt in de zonnepanelen wordt in de omvormer omgezet naar wisselstroom. De wisselstroom gaat via de omvormer naar de meterkast, en wordt zo gestuurd naar alle stroompunten in je huis.
 3. Moet ik mijn zonnepanelen verzekeren?
  Het is verstandig om je zonnepanelen op te nemen in jouw inboedelverzekering. Dit tegen bijvoorbeeld stormschade, het zou zonde zijn als je veel geld kwijt bent aan de reparatiekosten.

Bekijk meer veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vraag!

Zonnepanelen Dalfsen
Zonnepanelen Dalfsen

Zwollepanelen inschakelen voor jouw zonnepanelen in Dalfsen!

Wil je graag weten wat Zwollepanelen kan betekenen voor jouw zonnepanelen? Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in. Wij geven je graag advies over jouw zonnepanelen in Dalfsen.

Naast Dalfsen en Zwolle installeren we ook zonnepanelen in Kampen, IJsselmuiden, Heerde, Hattem, Wezep, Epe, Dalfsen, Nieuwleusen, Heino, Raalte, Genemuiden, Elburg en Staphorst.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?

Vragen? Stel ze ons!

Op werkdagen van 09:00 – 20:00 bereikbaar

blank

Over Zwollepanelen.nl

Zwollepanelen is opgericht met de gedachte om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Wij staan voor persoonlijkheid, service, kwaliteit en garanderen een eerlijk advies op maat aan al onze klanten. Wij maken graag samen met jou, een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan.

Onze visie: Zwollepanelen heeft alles in huis om je duurzame project tot een succes te maken. Wij verzorgen complete zonne-energie systemen en laadpalen om woningen, commercieel vastgoed en mobiliteit te verduurzamen.

Missie: Duurzame energie voor iedereen in Dalfsen en omgeving.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek

  Hoe wil je dat het gesprek plaats vindt?*  blank