Onze werkwijze | Zwollepanelen

Onze werkwijze

Onze werkwijze

1. Het eerste persoonlijke contact

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van Zwollepanelen? Dan kun je een vrijblijvende persoonlijke offerte bij ons aanvragen. Bij Zwollepanelen geven we een eerlijk advies. Onze adviseurs krijgen jouw aanvraag binnen voor zonnepanelen, een thuis batterij of een laadpaal en zullen vervolgens telefonisch contact met je opnemen. In dit telefoongesprek worden je wensen besproken en wordt er de keuze voorgelegd of je een afspraak op afstand of op locatie wenst.

Persoonlijke afspraak op locatie

Onze voorkeur gaat uit naar een afspraak op locatie. We komen dan bij jou thuis je wensen en behoeften bespreken en maken graag persoonlijk kennis. Samen met jou en één van onze adviseurs zullen we tot een op maat gemaakt aanbod komen.

Persoonlijke afspraak op afstand

Indien je een afspraak op afstand wilt is dat ook geen probleem. We zullen via de mail vragen of je enkele foto’s bij ons kunt aanleveren. Aan de hand van deze foto’s en jouw wensen zullen onze adviseurs een offerte opstellen die het beste past bij jouw situatie.

blank
blank

2. Ben je akkoord met de offerte?

Je hebt de persoonlijke offerte goed bestudeerd en je bent enthousiast geraakt… Super, wij ook! Dat je voor ons gekozen hebt is niet gek: onze medewerkers zijn vakkundig, eerlijk en ze leveren goed en professioneel werk. Wij streven ernaar om na akkoord binnen 5 tot 8 dagen de installatie samen met jou in te plannen.

3. Op naar de werkvoorbereiding!

Het schouwrapport wordt uitgebreid bekeken door onze installatie specialisten. Zonnepanelen en laadpalen zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Wij leveren materialen van topkwaliteit, met een optimale opbrengst en/of laadkwaliteit. De werkvoorbereiding checkt alles nog een keer dubbel, zodat de installatie van jouw zonnepanelensysteem of laadpaal helemaal goed verloopt. Zodra alles is nagekeken en goedgekeurd, wordt jouw project doorgestuurd naar onze planning.

blank
blank

4. We plannen de installatie in

Je project is er klaar voor! We gaan hem nu samen met jou inplannen. De afdeling planning zal telefonisch contact opnemen om samen een installatie dag uit te kiezen. De installatie van zonnepanelen of een laadpaal neemt meestal ongeveer een halve dag in beslag. Bij complexe of grote installaties zullen wij hiervoor een gehele dag of zelfs meer uittrekken, dit wordt natuurlijk altijd vooraf besproken en overlegd.

5. De installatie dag

We zijn aangekomen op de dag dat jouw zonnepanelen of laadpaal geïnstalleerd gaat worden. Op de dag van een zonnepanelen installatie komen er drie monteurs bij je langs. Eén elektricien en twee dak monteurs, waarvan één de hoofdmonteur is. Zij zullen natuurlijk even kennis met je maken en de hoofdmonteur zal de installatie met je doornemen. Als alles is besproken en goed met je afgestemd is, gaan onze dakmonteurs op het dak aan de slag en onze elektricien zal het gehele elektrische traject voor zijn rekening nemen.

Bij de plaatsing van een laadpaal komt er een monteur en een elektricien, de monteur plaatst de laadpaal en de elektricien zorgt ervoor dat de laadpaal goed wordt aangesloten op jouw meterkast. Je kunt het werk met een gerust hart overlaten aan onze experts.

Als het hele team klaar is, het systeem getest is en het opleverdocument getekend is, kun je met trots zeggen dat je eigenaar bent van een werkend zonnepanelensysteem of laadpaal van Zwollepanelen. Je kunt nu dus écht beginnen met het opwekken of gebruiken van duurzame energie!

blank
blank

6. Zelf aan de slag!

Zodra de installatie klaar is en jij helemaal tevreden jouw handtekening op het opleverdocument hebt gezet ter goedkeuring van de installatie zorgen wij dat je systeem aangesloten wordt op de monitoring en de app. Dit is de laatste stap die wij maken om jouw zonnepanelensysteem of laadpaal helemaal werkend te maken. Dit doen we zo snel mogelijk, maar zeker binnen enkele dagen na het opleveren van je systeem.

7. De financiële afhandeling

Nu het zonnepanelensysteem helemaal goed in de app staat voor de monitoring of de laadpaal klaar is voor gebruik, komen we bij het meest zakelijke gedeelte: de facturatie. Wij streven ernaar om 7 dagen na oplevering de factuur toe te sturen. Als alles normaal verloopt wordt deze binnen de termijn van 14 dagen betaald. Hiermee is onze samenwerking afgerond, maar we zien je natuurlijk graag bij ons terug voor een andere duurzame oplossing.

Als het hele team klaar is, het systeem getest is en het opleverdocument getekend is, kun je met trots zeggen dat je eigenaar bent van een werkend zonnepanelensysteem of laadpaal van Zwollepanelen. Je kunt nu dus écht beginnen met het opwekken of gebruiken van duurzame energie!

blank
blank

8. Je kan op onze service rekenen

Zonnepanelen leg je niet voor even, net zoals de plaatsing van een laadpaal voor een lange periode is. Ze moeten een hele tijd mee kunnen. Daarom houdt onze service niet op bij een goed advies en een vakkundige installatie. Mocht je ergens tegenaan lopen of vragen hebben over jouw zonnestroomsysteem of laadpaal, dan kun je op ons rekenen en zijn we ook tot ver na de installatie bereikbaar voor al onze klanten.

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?

Vragen? Stel ze ons!

Op werkdagen van 08:00 – 18:00 bereikbaar

blank

Over Zwollepanelen.nl

Zwollepanelen is opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman met de gedachte om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken in Zwolle en omgeving. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, service, kwaliteit en garanderen een eerlijk advies op maat aan al onze klanten. Wij maken graag samen met jou, een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan.

Naast Zwolle installeren we zonnepanelen in Kampen, IJsselmuiden, Heerde, Hattem, Wezep, Epe, Dalfsen, Nieuwleusen, Heino, Raalte, Genemuiden, Elburg en Staphorst.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek

    Hoe wil je dat het gesprek plaats vindt?*    blank