Over ons | Zwollepanelen

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Zwollepanelen is opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman met als doel duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Klanten kiezen voor Zwollepanelen vanwege onze persoonlijke aanpak, de service, kwaliteit en de garantie op een eerlijk advies. Wij maken graag samen met jou een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Hiervoor bieden wij verschillende complete zonne-energie systemen en laadpalen aan om woningen, commercieel vastgoed en mobiliteit te verduurzamen. Samen bepalen we welke oplossing het best bij jou en jouw situatie past.

Huib en Thomas: ”We zijn beide in een ondernemende familie opgegroeid. Mede hierdoor was het altijd al een droom van ons om ook een eigen onderneming te hebben. We hebben bij verschillende grote bedrijven zoals 2Solar, 12Build, PEC Zwolle, bol.com en Leaseplan in de keuken mogen kijken en ervaring opgedaan. Thomas is inmiddels al jaren actief in de zonnepanelenmarkt en heeft hier een groot netwerk in opgebouwd. Huib heeft in zijn sociale kring ook al jaren te maken met verduurzaming in combinatie met zonnepanelen en laadpalen. Door deze combinatie is Zwollepanelen ontstaan. Het is onze missie om jouw duurzame project in Zwolle of omgeving samen tot een succes te maken.”

We zijn aangesloten bij:

blank

Vragen? Stel ze ons!

Op werkdagen van 08:00 – 18:00 bereikbaar

blank

Over Zwollepanelen.nl

Zwollepanelen is opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman met de gedachte om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken in Zwolle en omgeving. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, service, kwaliteit en garanderen een eerlijk advies op maat aan al onze klanten. Wij maken graag samen met jou, een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan.

Naast Zwolle installeren we zonnepanelen in Kampen, IJsselmuiden, Heerde, Hattem, Wezep, Epe, Dalfsen, Nieuwleusen, Heino, Raalte, Genemuiden, Elburg en Staphorst.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek

    Hoe wil je dat het gesprek plaats vindt?*    DSC00022.2