Onze werkgebeid | Zwollepanelen

Ons werkgebied

Ons werkgebied

Wij hebben er bewust voor gekozen om ons werkgebied lokaal te houden. Het gebied waarin wij installeren is Zwolle en een straal van ongeveer 25 minuten hieromheen. De beste service bieden is voor ons erg belangrijk, door ons werkgebied lokaal te houden kunnen we dan ook altijd snel handelen en waarmaken wat we beloven. Ook na de installatie blijven we altijd van dichtbij voor je klaar staan met monitoring, onderhoud en eventuele upgrades in de toekomst.

Zie hiernaast een overzicht van het gebied dat we bedienen met installaties.

blank

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?

Vragen? Stel ze ons!

Op werkdagen van 09:00 – 20:00 bereikbaar

blank

Over Zwollepanelen.nl

Zwollepanelen is opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman met de gedachte om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken in Zwolle en omgeving. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, service, kwaliteit en garanderen een eerlijk advies op maat aan al onze klanten. Wij maken graag samen met jou, een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan.

Naast Zwolle installeren we zonnepanelen in Kampen, IJsselmuiden, Heerde, Hattem, Wezep, Epe, Dalfsen, Nieuwleusen, Heino, Raalte, Genemuiden, Elburg en Staphorst.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek

    Hoe wil je dat het gesprek plaats vindt?*    blank