Zonnepanelen zakelijk | Geregistreerd Solar Specialist | Zwollepanelen

Zonnepanelen zakelijk

Zakelijk

Zakelijke projecten

Wil je zakelijke zonnepanelen aanschaffen? Dat is een goede keuze! Zonnepanelen zijn duurzaam en er zijn op dit moment aantrekkelijke subsidieregelingen voor ondernemers. Daarnaast is het goed voor het imago van je bedrijf. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen kan complex zijn en in jouw zoektocht zal je ongetwijfeld op veel vragen stuiten. Welke zonnepanelen passen het beste bij jouw gebouw? Op welke subsidie heb ik recht? Van advies tot financiering en van subsidieaanvraag tot installatie. Met de oplossingen die wij bieden bespaar je geld en bescherm je het klimaat.

Om de juiste keuze te maken dien je naast bovenstaande vragen nog veel meer vragen te stellen, en beantwoord te krijgen. Zwollepanelen adviseert en assisteert je graag in dit traject.

blank
blank

Financiering van zakelijke projecten

Wij regelen samen in overleg met jou de beste financiering voor je duurzame investering op maat. Door onze samenwerking met de specialisten van Duurzaam Gefinancierd ben je verzekerd van het juiste advies en financiering. We kijken verder dan alleen naar de financiering maar ook naar de mogelijke subsidies en fiscaliteit.

Je krijgt van ons vooraf inzicht in de opbrengsten en (financierings) kosten van je project, zo weet je hoe snel je je investering terug verdiend. Wij leveren samen met Duurzaam Gefinancierd maatwerk, hierdoor is de financiering echt afgestemd op jouw project en bedrijf. Mochten we overhoop geen financiering voor je kunnen regelen, dan kost het je niks.

We zullen samen met je de volgende stappen doorlopen:

1. Intake

Aan de hand van onze offerte spreek je samen met de specialist van Duurzaam Gefinancierd (telefonisch) door wat de financieringsmogelijkheden en wensen zijn.

  • Welk deel wordt gefinancierd door subsidie?
  • Wil je ook nog eigen middelen inbrengen?
  • En wat is uiteindelijk de benodigde financiering?

De specialisten vertellen je welke kansen er zijn voor een succesvolle financiering. Dit is allemaal vrijblijvend. Als je verder wilt, maken we afspraken over de kosten voor onze dienstverlening.

2. Aan de slag

Waarschijnlijk hebben de specialisten financiële informatie van je bedrijf nodig. Dit wordt geanalyseerd en ze gaan op zoek naar de meest geschikte financiering voor jouw project binnen hun netwerk. Dit kan bijvoorbeeld een langlopende lening, lease, crowdfunding of een combinatie hiervan zijn.

3. Beste aanbod

De specialisten vergelijken de aanbiedingen, onderhandelen voor je en selecteren het beste aanbod. Hierbij wordt gekeken onder andere naar looptijd, financieringsvorm, overige voorwaarden en het rente percentage natuurlijk.

4. Afhandeling

Na jouw akkoord zorgen we dat alle benodigde documenten geregeld worden en kan de installatie starten. Natuurlijk kun je als de financiering loopt altijd met al je vragen bij ons en de specialisten terecht.

Subsidies zakelijke projecten

Op dit moment zijn er belastingvoordelen vanuit de overheid speciaal voor ondernemers, deze zorgen voor een beter financieel rendement. Wanneer je zonnepanelen aankoopt kan de belasting worden teruggevorderd. Bij zonne-energie gaat het om Energie Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de onderneming kan de zonnestroom installatie bij de belastingdienst afschrijven. De overheid wil met de belasting voordelen ondernemers te stimuleren om duurzame energie op te gaan wekken.

De EIA en KIA zijn voor bedrijven met een aansluiting van maximaal 3x80A. Voor bedrijven met een aansluiting groter dan 3x80A is er de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE Subsidie). Met de SDE subsidie krijg je een vergoeding op het opwekken van energie, ongeacht wat je hier mee doet. Deze subsidie heeft een looptijd van 15 jaar, dus ook voor bedrijven met hoge energie verbruiken zijn zonnepanelen zeer interessant.

Ben je benieuwd op welke subsidies je recht hebt? Neem gerust contact met ons op.

blank

Benieuwd hoeveel u bespaart met zonnepanelen?

Vragen? Stel ze ons!

Op werkdagen van 09:00 – 20:00 bereikbaar

blank

Over Zwollepanelen.nl

Zwollepanelen is opgericht door Huib Veurink en Thomas Hoefman met de gedachte om duurzame energie voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken in Zwolle en omgeving. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, service, kwaliteit en garanderen een eerlijk advies op maat aan al onze klanten. Wij maken graag samen met jou, een duurzame investering mogelijk tegen een goede prijs. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende duurzame en energiebesparende oplossingen aan.

Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek

    Hoe wil je dat het gesprek plaats vindt?*    blank